Ontdek
Seychellen

Vanaf €5.295,- p.p. | 17 dagen

-4.679574, 55.49197700000002

17-daagse ontspannen verblijf op de Seychellen

Wanneer u op zoek bent naar een ontspannen verblijf op de Seychellen, dan is deze reis ideaal voor u. Gedurende twee weken verblijft u aan de mooiste stranden van de tropische eilandenarchipel in de Indische Oceaan. U verblijft allereerst op Mahé; het eiland waar u tevens arriveert middels de intercontinentale vlucht. U verblijft in het noorden van het eiland bij een prachtige accommodatie, dat aan een parelwit zandstrand is gelegen. De ideale plek om tot rust te komen en te genieten van de azuurblauwe zee. Naast Mahé verblijft u tevens op het kleinere Praslin. U verblijft er andermaal bij een fijne accommodatie, dat ideaal aan het strand is gelegen en bovendien kunt u gemakkelijk de rest van het eiland verkennen. Denk bijvoorbeeld aan het schitterende Vallée de Mai of het strand Anse Georgette. Uw verblijf op de Seychellen belooft hoe dan ook fantastisch te worden!

Reisoverzicht

Dag 1: Vliegreis naar de Seychellen – Carana Beach Hotel
Dag 2-7: Ontspanning op Mahé – Carana Beach Hotel
Dag 8: Overtocht naar Praslin – Coco de Mer Hotel Black Parrot Suites
Dag 9-14: Ontspan en geniet op Praslin – Coco de Mer Hotel Black Parrot Suites
Dag 15: Vertrek vanuit de Seychellen

Reisvoorstel aanvragen
Dag 1: Vliegreis naar de Seychellen

U arriveert vandaag per intercontinentale vlucht op het hoofdeiland van de tropische eilandenarchipel Seychellen: Mahé! Na aankomst op de luchthaven van Mahé wordt u hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiging op de Seychellen. Vervolgens wordt u naar uw hotel gebracht, waar u tot rust kunt komen na de lange reisdag. ’s Avonds geniet u hier van een heerlijk diner.

Inclusief: Intercontinentale vlucht Amsterdam – Dubai – Mahé (Economy Class), Meet and Greet na aankomst, transfer naar uw accommodatie en overnachting op basis van halfpension

Dag 2-7: Ontspanning op Mahé

U verblijft de komende dagen op het hoofdeiland Mahé. U kunt hier volop genieten van zon, zee en strand. Natuurlijk is er naast het ontspannen ook de mogelijkheid om dingen te ondernemen. Zo kunt u op Mahé prachtig duiken (er zijn meerdere duikscholen aanwezig op het eiland), kajakken, ziplinen, fietsen en nog veel meer.

Inclusief: Overnachtingen op basis van halfpension

Dag 8: Overtocht naar Praslin

U laat het prachtige Mahé achter en u reist naar het eiland Praslin. U wordt allereerst naar de haven gebracht, waar u aan boord gaat van de boot naar Praslin. Na aankomst op Praslin wordt u per transfer naar uw accommodatie gebracht. U kunt hier heerlijk ontspannen en ’s avonds wordt er een heerlijk diner geserveerd. Een perfect einde van uw eerste kennismaking met Praslin.

Inclusief: Transfer naar de haven, boottransfer naar Praslin, transfer naar uw accommodatie en overnachting op basis van halfpension

Dag 9-14: Ontspan en geniet op Praslin

Tijdens uw verblijf op Praslin kunt u het schildpaddenreservaat van Lemuria bezoeken en een wandeling maken op Anse Georgette, een van de drie mooiste stranden in de wereld. Ook kunt u golfen op de unieke 18-holes championship golfbaan van de Seychellen. Of geniet van de flora en fauna in het UNESCO-werelderfgoed natuurreservaat Vallée de Mai. Tevens zijn er voldoende mogelijkheden om te duiken en te snorkelen.

Inclusief: Overnachtingen op basis van halfpension

Dag 15: Vertrek vanuit de Seychellen

Uw schitterende verblijf op de Seychellen komt tot een einde. U wordt naar de haven van Praslin gebracht, waar de boot al ligt te wachten. U vaart terug naar Mahé, waar u na aankomst naar de luchthaven wordt gebracht. ’s Avonds vliegt u via Dubai terug naar Amsterdam, waar u uiteindelijk de volgende ochtend arriveert.

Inclusief: Transfer naar de haven, boottransfer naar Mahé, transfer naar de luchthaven en intercontinentale vlucht Mahé – Dubai – Amsterdam (Economy Class)

Prijs informatie

Reisduur:
17 dagen

Prijs:
Vanaf €5.295,- per persoon

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Reisvoorstel aanvragen
Deze reis is:

Inclusief

 • Intercontinentale vluchten op basis van Economy Class
 • Alle genoemde boottransfers tussen Mahé en Praslin
 • Overnachtingen in sfeervolle accommodaties
 • Alle maaltijden zoals genoemd in ‘dagelijkse informatie’
 • Alle excursies zoals genoemd in ‘dagelijkse informatie’

Duurzame onderdelen van uw reis:

 • CO2 compensatie voor uw vluchten (t.w.v. €20,- per persoon)

Exclusief

 • Reis en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele upgrades van vluchten en/of kamertype’s
 • Stoelreserveringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Alle maaltijden in steden
 • Niet genoemde maaltijden en excursies
 • Eventuele fooien
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per persoon)
 • Administratiekosten (€47,- per boeking)