Caribische eilanden.

De Caribische eilanden hebben ieder een andere identiteit, taal en cultuur, maar worden allen omgeven door de prachtige azuurblauwe wateren van de Caribische Zee.

Caribische eilanden

Maak kennis met de Caribische eilanden, een gebied vol prachtige natuur, een rijke cultuur en een heerlijk klimaat. Silver Travel biedt reizen aan naar Barbados, Dominica, St. Lucia en Trinidad. Barbados, het meest oostelijke eiland van de Caribische archipel, staat bekend om zijn prachtige stranden, rijke geschiedenis en levendige cultuur. Dominica, ook wel bekend als ‘het natuurlijke eiland’, biedt adembenemende watervallen, regenwouden en vulkanische warmwaterbronnen.

St. Lucia, het ‘juweel van de Caraïben’, heeft een unieke mix van Frans en Engels erfgoed, een pittoresk landschap en een rijke geschiedenis. Trinidad, het bruisende eiland van de Cariben, heeft een kleurrijke mix van culturen en biedt heerlijk eten, muziek en festivals.

Onze reizen zijn ontworpen om u te laten genieten van het beste dat deze eilanden te bieden hebben, van het verkennen van de lokale cultuur tot het ontdekken van de prachtige natuurlijke wonderen.