Over Silver

Mijn naam is Irene Welleman. Met Silver organiseer ik luxe reizen naar bijzondere bestemmingen over de hele wereld. U reist individueel, op een ontspannen tempo. Met het comfort van een vakantie waarin alles voor u geregeld is, zodat u onbezorgd het avontuur tegemoet kan gaan. Een authentieke reisbeleving, weg van de zogenoemde platgetreden paden. Waar gaat uw volgende reis naartoe?

Onbezorgd ontdekken

U houdt van avontuur. Het ontdekken van een onbekende omgeving, de onverwachte ontmoetingen met de lokale bevolking, de overweldigende geuren van een markt vol kruiden en specerijen en doelbewust verdwalen in de straatjes van een middeleeuws stadscentrum. Belevenissen die het leven verrijken en u altijd bijblijven.

Maar u wilt ook zorgeloos genieten, zonder zelf iets te hoeven regelen. Met Silver verzorg ik een onbezorgde reisbeleving voor U en uw reisgezelschap. U reist individueel, met bijvoorbeeld een eigen chauffeur, en verblijft in luxueuze accomodaties op de meest bijzondere plekken ter wereld. Kleinschalig en authentiek, met persoonlijke aandacht. Dat is Silver.

Specialist in authentieke reisbelevingen

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in het luxe segment van de reisbranche. Dat begon ooit met het boeken van zakelijke reizen voor ministers en andere overheidsfunctionarissen. Van het een kwam het ander, en zo begon ik reizen te boeken voor een luxe reisbureau in het Amsterdamse Oud-Zuid. Sinds 2015 werk ik als zelfstandig reisspecialist.

Passie voor reizen én mensen

Dankzij mijn liefde voor reizen heb ik al veel van de wereld kunnen zien. Het is mijn missie om de mooiste plekken te blijven ontdekken, ver weg en dichtbij. Daarbij heb ik een oprechte interesse in mensen. Persoonlijk contact staat voorop, voor en tijdens de reis. Gaat er iets mis? Ook dan sta ik voor u klaar.

De garanties van Silver

Silver is onderdeel van THOD United Travel, aangesloten bij brancheorganisaties ANVR en SGR. U betaalt uw boeking aan THOD United Travel, en reist met de financiële garanties van deze twee brancheorganisaties. Wel zo prettig, zeker in tijden van corona.

Neem contact met mij op

Reiszin gekregen? Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan of neem persoonlijk contact met mij op.