Ontdek
Barbados

Vanaf €3.445,- p.p. | 9 dagen

13.1500331, -59.5250305

9-daagse luxe reis Barbados

Geniet tijdens deze prachtige reis van Barbados, de ultieme vakantiebestemming in het Caribisch-gebied! Laat u hier betoveren door de wonderschone stranden en adembenemende zonsondergangen. Tijdens uw reis verblijft u in het luxueuze Cobblers Cove, de perfecte plek om helemaal tot rust te komen. Kijk uit over het strand en tropische tuinen, vaar met een cruise langs de kustlijn van Barbados en zwem met zeeschildpadden. U bezoekt het UNESCO-werelderfgoed in Bridgetown en gaat snorkelen. Natuurlijk is er genoeg tijd om te ontspannen op het strand en bij het zwembad, en culinair te genieten. Barbados is een waar paradijs op aarde!

Reisoverzicht

Dag 1: Vliegreis naar Barbados – Cobblers Cove
Dag 2: Bridgetown UNESCO-erfgoed – Cobblers Cove
Dag 3: Cruise langs de prachtige kust – Cobblers Cove
Dag 4: Zwemmen met schildpadden – Cobblers Cove
Dag 5 – 7: Paradijselijk Barbados – Cobblers Cove
Dag 8: Vertrek vanuit Barbados
Dag 9: Aankomst

Reisvoorstel aanvragen
Dag 1: Vliegreis naar Barbados

Vandaag vertrekt u met een directe KLM-vlucht vanuit Amsterdam naar Barbados. Bij aankomst op de luchthaven wordt u per privétransfer naar uw accommodatie gebracht. Geniet de avond van een prachtige zonsondergang in het Caribisch gebied.

Wij zijn aangesloten bij het exclusieve Traveller Made-netwerk, waardoor u van fijne voordelen kunt genieten bij uw accommodatie, zoals een welkomstverrassing en kamerupgrades. Daarnaast biedt het hotel speedboot service aan, die u naar een restaurant kunt brengen dat aan de kust ligt, of waarmee u waterski-les kunt krijgen. Zeilen, windsurfen, paddle boarden, tennisbanen en de fitness ruimte zijn voor gratis gebruik.

Inclusief: Intercontinentale vlucht Amsterdam – Barbados, privétransfer naar uw accommodatie, overnachting inclusief ontbijt en de volgende Traveller Made voordelen:

 • USD 100,- F&B voucher
 • Vroege/late check out indien beschikbaar
 • Kamerupgrade indien beschikbaar
 • Welkomstcadeautje
 • Gratis Wifi-toegang
Dag 2: Bridgetown UNESCO-erfgoed

Barbados heeft een rijke geschiedenis en fantastische oude gebouwen, waaronder het garnizoen van Bridgetown dat nu de UNESCO-werelderfgoedstatus heeft. Samen met uw gids gaat u even terug in de tijd waarbij diverse historische gebouwen en privéplantagehuizen worden bezocht. Rond de lunch bent u weer terug bij uw hotel. De middag is vrij in te vullen met bijvoorbeeld een zeil- of windsurfles.

Inclusief: Erfgoedtour Bridgetown in privéservice met Engelssprekende gids, overnachting inclusief ontbijt

Dag 3: Cruise langs de prachtige kust

Deze ochtend maakt u een cruise langs de kustlijn en kunt u genieten van een heerlijke lunch op één van de strandjes. Barbados heeft enkele van de beste stranden in het Caribisch gebied. Liggend waar de Atlantische Oceaan het Caribisch-gebied ontmoet, wordt de kustlijn van Barbados op dramatische wijze gevormd door krachtige natuurlijke krachten. De oostkust, met uitzicht op de Atlantische Oceaan, is ruig en de stranden zijn populair bij surfers als de golven binnenstormen. De zuidkust heeft een aantal mooie kleine stranden en een heerlijke promenade. De westkust is meer beschut, kijkt uit op de Caribische Zee en heeft de langste, zachtste zandstranden. Het noorden van het eiland wordt gedomineerd door indrukwekkende kliffen en er zijn een paar verborgen baaien met geheime strandjes om van te genieten. In overleg met de schipper kunt u uw voorkeuren laten weten welke kant u op wilt gaan.

Inclusief: Cruise langs de kustlijn inclusief picknick lunch op het strand, overnachting inclusief ontbijt

Dag 4: Zwemmen met schildpadden

Vandaag heeft u de ervaring van uw leven, u gaat namelijk zwemmen met de prachtige karetschildpadden die inheems zijn in Barbados. Drijf mee met hun ritme in de zee en bewonder hoe soepel en gracieus zij zich in het water kunnen voortbewegen.

Inclusief: Privé-excursie zwemmen met schildpadden met Engelssprekende gids, overnachting inclusief ontbijt

Dag 5 – 7: Paradijselijk Barbados

De riffen rond het eiland zijn rijk aan zeeleven waardoor de omstandigheden perfect zijn om te snorkelen! U gaat een uur snorkelen in de prachtige onderwaterwereld van Barbados, vol tropische vissen en levendige koralen.

De rest van deze dagen heeft u ter vrije besteding. Geniet van de faciliteiten die uw hotel u te bieden heeft, of verken de omgeving op eigen gelegenheid. Natuurlijk boeken we graag nog andere excursies om uw verblijf op Barbados verder aan te vullen. Zo biedt Barbados ook vele mooie tropische tuinen die bezocht kunnen worden.

Inclusief: Snorkelen (1 uur), overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 8: Vertrek vanuit Barbados

Het is tijd om het mooie Barbados te verlaten en terug naar huis te reizen. Een privétransfer brengt u naar de luchthaven vanwaar uw directe KLM-vlucht terug naar Amsterdam zal vertrekken. U komt de volgende dag weer aan op Schiphol.

Inclusief: Privétransfer naar de luchthaven, intercontinentale vlucht Barbados – Amsterdam

Dag 9: Aankomst
Prijs informatie

Reisduur:
9 dagen

Prijs:
Vanaf €3.445,- per persoon

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Reisvoorstel aanvragen
Deze reis is:

Inclusief

 • Intercontinentale vluchten op basis van Economy Class
 • Overnachtingen in een zeer goed en bijzonder hotel
 • Alle maaltijden zoals genoemd in ‘programma’
 • Alle excursies zoals genoemd in ‘programma’, waaronder een cruise langs de kust inclusief picknick op het strand
 • Alle genoemde, benodigde privétransfers

Duurzame onderdelen van uw reis:

 • CO2 compensatie voor uw vluchten (t.w.v. € 40,- per persoon)

Exclusief

 • Reis en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele upgrades van vluchten en/of kamertype’s
 • Stoelreserveringen
 • Persoonlijke uitgaven/fooien
 • Eventuele vertrekbelasting bij verlaten bestemming
 • Niet genoemde maaltijden en excursies
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
 • Bijdrage SGR (€5,- per boeking)
 • Administratiekosten (€47,- per boeking)