Ontdek
Bali

Vanaf €3.050,- p.p. | 16 dagen

36.204824, 138.252924

16-daagse privéreis op Bali

Laat u betoveren met deze 16-daagse authentieke reis door Bali. Verblijf in het verbluffende Tejaprana Resort & Spa midden in de weelderige oerwouden van de Petanu-rivier in Tegallalang. Ga te water op een raft in Telaga Waja, wandel door het apenbos en bezoek een dansvoorstelling. Struin door de kleine straatjes van Ubud om heerlijk te eten. Dan via de Secret Garden Waterfalls door naar Pemutaran waar u de prachtige onderwaterwereld kunt ontdekken! Uw reis wordt afgesloten op het schiereiland BukitUluwatu. Dit is de plek om te surfen en te genieten van strand en zon met talloze optionele activiteiten. 

Reisoverzicht

Dag 1: Vliegreis naar Bali
Dag 2-6: Bali actief – Tejaprana Resort & Spa
Dag 7-10: Bali natuur en onderwaterwereld – Taman Sari Bali Resort & Spa
Dag 11-15: Bali strandverblijf – Mu Bali
Dag 16: Vertrek vanuit Bali

Reisvoorstel aanvragen
Dag 1: Vliegreis naar Bali

Vandaag begint u uw reis naar het Indonesische eilandenpareltje Bali! Geniet van uw intercontinentale vlucht.

Dag 2-6: Bali actief

Selamat datang! Welkom in Indonesië! Na een intercontinentale vlucht komt u aan in Denpasar. Hier wordt u opgewacht door onze lokale agent voor een Meet & Greet. Uw chauffeur brengt u naar uw accommodatie gelegen in het hart van het eiland, Ubud. Eenmaal aangekomen kunt u bijkomen van uw lange reis en genieten van het overweldigende uitzicht!

De volgende dagen staan, naast voldoende vrije tijd, een Batur Bike Trip en Rafting in Telaga Waja op het programma! U kunt het apenbos (Monkey Forest) bezoeken, een dansvoorstelling bijwonen, door de kleine straatjes struinen en heerlijk eten in het centrum van Ubud. Vanzelfsprekend geven wij u graag de nodige actuele tips!

Inclusief: Meet & Greet met onze lokale agent, privétransfer naar uw hotel, excursie: Batur Bike Trip + lunch, excursie: Rafting in Telaga Waja + lunch en overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 7-10: Bali natuur en onderwaterwereld

In de ochtend wordt u opgehaald vanuit uw accommodatie. Hiervandaan vervolgd u uw reis richting Pemutaran, in het noord-westen van Bali. Voordat u daar aankomt maakt u eerst een stop bij de Secret Garden Waterfalls. Hier wordt u beloond met een prachtig zicht! Vervolgens gaat u per privétransfer verder naar Pemutaran.

Eenmaal aangekomen kunt u de rest van de dag naar eigen wens indelen. De komende dagen bestaan uit ontspanning en het ontdekken van de prachtige onderwaterwereld van Pemuteran!

Inclusief: Privétransfer naar uw hotel inclusief stop en-route bij Secret Garden Waterfalls en overnachtingen inclusief ontbijt

Dag 11-15: Bali strandverblijf

Na het ontbijt wordt u opgehaald bij het hotel en wordt u middels een privétransfer naar uw verblijf in de andere uithoek van het eiland gebracht, op het schiereiland Bukit. Dit is de plek om te surfen en te genieten van strand en zon. Het vergelijken van zonsondergangen is geen verkeerde bezigheid, maar daarnaast zijn de optionele activiteiten eindeloos. Geniet deze dagen op eigen tempo van uw tijd op Bali.

Inclusief: Privétransfer naar uw hotel inclusief stops en-route en overnachtingen inclusief ontbijt (laatste nacht in de vorm van een dag-kamer)

Dag 16: Vertrek vanuit Bali

Vandaag is het tijd om het prachtige Indonesië te verlaten. Middels een privétransfer wordt u naar de luchthaven gebracht van Denpasar voor uw terugvlucht naar Amsterdam, waar u diezelfde dag arriveert. We vertrouwen er op dat u terugkijkt op een schitterende tijd op Bali!

Inclusief: Privétransfer naar airport en intercontinentale vluchten Denpasar – Doha – Amsterdam

Prijs informatie

Reisduur:
16 dagen

Prijs:
Vanaf €3.050,- per persoon

De reissom betreft een indicatie en is onder andere onderhevig aan beschikbaarheid en reisperiode.

Reisvoorstel aanvragen
Deze reis is:

Inclusief

 • Intercontinentale vluchten op basis van Economy Class
 • 14 overnachtingen in sfeervolle accommodaties
 • Privé-transport met Engelstalige privé-gids/chauffeur, met frequent stops onderweg
 • Overnachtingen met ontbijt en lunches tijdens de excursies
 • 3 speciale excursies zoals genoemd in programma
 • Alle entreegelden & permits passende bij het landprogramma
 • Meet & Greet met onze lokale agent op bestemming, inclusief het ontvangen van uw reisbescheiden

Duurzame onderdelen van uw reis:

 • CO2 compensatie voor uw vluchten (t.w.v. €20,- per persoon)

Exclusief

 • Reis en/of annuleringsverzekering
 • Eventuele upgrades van vluchten en/of kamertype’s
 • Stoelreserveringen
 • Niet genoemde maaltijden en excursies
 • Eventuele fooien
 • Bijdrage calamiteitenfonds (€2,50 per boeking)
 • Bijdrage SGR (€ 5,- per persoon)
 • Administratiekosten (€47,- per boeking)