fbpx Skip to main content
Artikel

Luxury Travel Consultant Irene Welleman

By 19 mei 2021No Comments
Uw reis, uw tijd! Een fijne tijd voor het gezin, familie, vrienden of met uw collega’s. U bespreekt met mij uw reiswensen in discretie, in een voor u prettige omgeving, op een door u gekozen moment. Geen reisbureau bezoek tussen 10 en 6. Uw reis, uw moment!
Who’s that girl?

Mijn naam is Irene Welleman en het reizen zit in mijn bloed. Ik werk al ruim 20 jaar in de reisbranche. Het begon ooit met het boeken van (zakelijke) reizen voor ministers en andere hoog geplaatste overheidsfunctionarissen. Hierdoor geïnspireerd ging ik reizen boeken in het hoger segment vanuit een luxe reisbureau in het Amsterdamse Oud-Zuid. Sinds 2015 ben ik zelfstandig Travel PA.

In deze rol vind ik voor u het meest prachtige Boutique hotel en dat ene trendy restaurantje wat net geopend is. Ik regel voor u die riant gelegen villa waar u met de hele familie van uw vakantie kunt genieten. Zo kunt u zich culinair laten verwennen door een chefkok of boekt u er volledig ontzorgd ‘n nannyservice bij. Waant u zich al in een privéjet met uw favoriete drankje reizend naar een nieuw reisverhaal?

Traveljunkie

Door mijn ‘honger’ naar reizen heb ik al heel wat van de wereld gezien. Ik heb mogen genieten van safari’s en de prachtige natuur van Afrikaanse landen zoals Kenia, Tanzania, Zanzibar en Zuid Afrika. Ziet u zich ook al in uw privé lodge, waar de olifanten ’s nachts in het zwembad komen af koelen?

Ik kan u alles vertellen over duiken en snorkelen in de rijke onderwaterwereld van Egypte, Hawaii, Bonaire of Great Barrier Reef. Maar ik weet voor u ook de mooiste plekken voor een culinair weekend met wijnproeverij in de streek van de MOET & CHANDON, of een ‘culinair & cultuur’ beleving in Porto, Dublin, Valencia, Marrakech, New York, Singapore, Bangkok of Kaapstad….

Met mijn bijzondere reiservaringen in Afrika, Azie, en USA/Canada en Midden en Zuid Amerika, stel ik voor u de mooiste belevingsreizen samen. Wat denkt u van een rondreis door ongerept Vietnam om daarna te eindigen op een privé eiland voor de kust van Cambodja? Of een rondreis door veelzijdig Sri Lanka met een onderwater ervaring op de paradijselijke Malediven? In uw reis zitten alle ingrediënten voor een geweldig avontuur met uw geliefden.

Of the road

In 2019 reisde ik mee als organisator met de Morocco Dessert Challenge; een rally kriskras door Marokko met buggies, vrachtwagens, motoren, en jeeps. Tenten opbouwen, campers regelen; ik heb het allemaal gedaan onder soms barre omstandigheden. Het was geweldig, een compleet andere vorm van reizen en een bijzondere ervaring rijker.

Businesswise

Reist u graag business class? Ik regel voor u de beste vlucht tegen de aantrekkelijkste prijs, met het meeste comfort.
Speciale reizen? Iets te vieren? In samenspraak met u maken we er een feestje van. Ik ben een aantal keer naar Las Vegas gereisd met een gezelschap van ruim 100 gasten. Ter plaatse was ik verantwoordelijk en coördineerde ik alle activiteiten.

Triggered?

Ik hoop dat u al enthousiast geworden bent en een reislustige ‘trek’ heeft gekregen. Als Travel PA regel ik graag uw vakantie naar úw wensen, tegen de beste prijs. Ook niet onbelangrijk; The Travel Club is aangesloten bij de ANVR en SGR. Het is wel zo prettig dat wij u deze zekerheid kunnen bieden. Uiteraard spelen service & persoonlijke aandacht een hele grote rol en is dat de rode draad van het verzorgen van uw vakantie, zowel voorafgaand, tijdens en na uw vakantie.

Just call!

Waar wacht u nog op? Ik zie uit naar een ontmoeting met u om uw reiswensen te bespreken. Uiteraard in alle vrijblijvendheid!